Guies de comerç

Benvingut a les guies de comerç!

Des de Focalizza realitzem una tasca d'investigació continua per tal de fer arribar al territori les millors estratègies de dinamització de l'activitat comercial urbana.

En aquest sentit, hem creat aquest espai de divulgació per a que qualsevol persona que hi estigui interessada pugui consultar les nostres guies de comerç.

Aquestes guies són documents de suport per a la implementació de mesures de millora del comerç urbà. Es tracta de documents de fàcil lectura que permetran trobar respostes sobre com treballar en la planificació, la gestió i la dinamització dels espais comercials urbans.

Vols tenir accés a les guies?

Per a poder consultar les nostres guies de comerç és necessari que et registris a la nostra pàgina web. En cas que no estiguis registrat, ho pots fer fàcilment a través dels següents enllaços.

Necessites generar informació valuosa sobre el teu espai comercial? Vols identificar els principals elements de valor afegit del teixit econòmic del teu municipi? En aquesta guia t'ensenyem quin és el potencial dels censos d'activitat econòmica a l'hora de planificar, gestionar i dinamitzar l'activitat comercial urbana!

Els mercats setmanals són un format comercial que poden esdevenir un veritable motor dels municipis que en disposen. En aquesta guia trobareu algunes de les estratègies que considerem més adequades a l'hora de gestionar i dinamitzar aquests tipus de formats comercials per tal que tinguin una implicació directe a la dinamització del municipi!

Els Business Improvement District (BID) fan referència a un model de col·laboració publicoprivada que té origen en el món anglosaxó a partir dels anys 70' i que té per objectiu la revitalització i la dinamització dels centres urbans. Amb el pas del temps els BID han anat evolucionat i estenent-se arreu del territori. Ara, a Catalunya s'hi està començant a treballar, però, què ens cal saber?

En aquesta guia trobareu informació respecte el model dels BID's alemanys. Es presenten alguns casos d'estudi a través d'una sèrie de fitxes tècniques on es mostren els principals objectius de cadascun dels espais comercials així com els projectes que s'impulsen per tal d'assolir-los.

En aquesta guia trobareu informació respecte el model dels Bid's escocesos. En aquesta segona entrega d'aproximació als BID's internacionals, analitzem els principals projectes impulsats en diversos espais comercials d'Escòcia, però també s'exposen exaperiències de treball publicoprivat en el marc dels BID's turístics i gastronòmics a nivell regional.

DINAMITZEM JUNTS EL TEU COMERÇ

Vols parlar sobre tot el que podem fer per a dinamitzar el comerç del teu municipi ?

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.