Skip to main content

Ajudem a transformar els espais comercials urbans

Focalizza és una empresa orientada al desenvolupament i la creació d’eines que contribueixin al desenvolupament del territori, el comerç i l’activitat comercial urbana, en general. Un grup de persones que treballem per promoure mesures orientades al treball col·laboratiu, a l’impuls de la col·laboració publicoprivada i la millora de la competitivitat urbana.

Missió

Ens centrem en la proposta de solucions per a la defensa del rol del comerç de proximitat i el desenvolupament de l’activitat econòmica local a través de la creació d’aliances entre els diferents agents del territori.

Visió

Treballem per a contribuir al desenvolupament del territori amb una visió centrada en la millora del consens entre agents públics i privats i amb l’objectiu de dissenyar estratègies que fomentin el desenvolupament de l’activitat comercial urbana.

Els nostres valors

  • Consens: entenem que l’èxit en el desenvolupament dels processos de planificació estratègica aplicades al territori radica en la participació dels agents públics i privats en la formulació i l’execució de les estratègies de promoció econòmica.
  • Proximitat: el desenvolupament local cobra sentit en tant que es generen processos productius i de consum locals a través de recursos endògens. Promovem la importància del comerç de proximitat, com una de les claus per a la redistribució de la riquesa i la millora de la qualitat de vida de la població local.
  • Transversalitat: treballem en la definició de prospostes que tinguin una visió transversal pel que al fa al desenvolupament local així com de l'activitat comercial i turística. Entenem la transversalitat com un dels mecanismes més importants per la dinamització econòmica urbana.

El nostre equip

Oriol Cesena

Direcció

Olga De-Vos

Tècnica d'estudis

Beth Font

Tècnica d'estudis

Anna

Next Generation

Ada

Assessorament comercial

Bibiana

Visual Merchandising i Aparadorisme

Josep

Associacionisme comercial

DINAMITZEM JUNTS EL TEU COMERÇ

Vols parlar sobre tot el que podem fer per a dinamitzar el comerç del teu municipi?