Skip to main content

Setmana del Comerç 2018

05 abril 2018
Ajuntament de Balaguer, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Fundació Barcelona Comerç.

Enguany se celebra la Setmana del Comerç a Catalunya dels 19 al 23 de març. Més de 200 activitats formatives es durant a terme al llarg de la geografia catalana.

El nostre equip de formadors no n’hem volgut quedar al marge, i durant aquesta setmana, també haurem participat en tot un seguit de jornades formatives. Són les següents:
• Barcelona. Presentació interna del Pla Estratègic dels principals eixos comercials de Barcelona. En concret presentarem tot el full de ruta de les polítiques i mesures a impulsar per a un millor enfortiment i dinamització dels espais comercials urbans de la ciutat.
• Plata d’Aro i Castell d’Aro. A Platja d’Aro presentarem el Pla Estratègic de Comerç que varem realitzar el passat estiu. El pla defineix els principals àmbits d’actuació dels diferents eixos comercials del municipi.
• Sant Feliu Guíxols. A Sant Feliu de Guíxols, també hi realitzarem un taller formatiu sota el títol “Com fer de la meva botiga una experiència”. Un taller en el que exposarem i treballarem amb aquells elements que poden contribuir a millorar l’experiència de compra de la clientela.
• Balaguer. Finalment, clourem la nostra participació en aquestes nombroses activitats amb una conferència a Balaguer el dia 23 de març. Aquesta ponència tindrà el nom “Nous models de dinamització comercial”, i que tractarà tres grans blocs: en primer lloc, una reflexió i revisió del consumidor actual i sobre el seu encaix en el model de ciutats actual; en segon lloc els models de dinamització comercial més innovadors amb els eixos , mesures i polítiques que cal impulsar; i en tercer i darrer gran apartat, una reflexió sobre com podria ser el model de dinamització comercial de Balaguer en els propers anys.

Totes 4 actuacions hauran estat realitzades durant la setmana del 19 al 23 de març pel nostre equip de treball.