Skip to main content

Pla de reactivació econòmica a Sant Julià de Lòria, Andorra

27 Novembre 2023
Comú de Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria ens ha encarregat la realització d’un estudi que determini les línies estratègiques i les mesures per a la reactivació de l’activitat comercial urbana de la parròquia.

La parròquia andorrana destaca per la disposició de recursos no només de caràcter comercial sinó també turístic, ambiental i esportiu. L’anàlisi transversal dels diferents recursos esdevé un procés indispensable per a la millora del seu teixit.

En aquest sentit, el nostre equip de treball vetllarà per una anàlisi profunda i amb detall que tingui en compte els diferents agents econòmics, turístics, comercials i socials de la parròquia. Mitjançant la realització d’entrevistes individualitzes i reunions grupals, el nostre equip redactarà un document que detalli les línies estratègiques a seguir així com també  les seves corresponents mesures concretes.

El treball es complimentarà amb la proposta de creació d’un grup motor que vetlli per l’execució i seguiment del projecte i de la seva posterior implementació.

Amb aquesta actuació, el nostre equip de consultors segueix treballant a Andorra després que l’any 2020 ja treballéssim amb el Pla director del comerç i el turisme de la Massana, i el mercat d’Andorra la Vella.