Maó impulsa un Next Generation sobre comerç en zones turístiques

22 abril 2022

L'Ajuntament de Maó, Menorca, ens ha encarregat la realització d'un projecte d'enfortiment del teixit turístic i comercial de la ciutat per mitjà del desenvolupament dels NEXT GENERATION. La ciutat de Maó presenta una estructura comercial àmplia i diversa que inclou dos mercats municipals i un seguit d'eixos comercials on la component turística és molt important. La presència d'establiments emblemàtics i singulars, la riquesa partrimonial, artística i cultural de la ciutat confereix una excel·lent oportunitat per a emprendre accions que promoguin una dinamització comercial i turística atractiva i singular.

Tenint en compte aquest punt de partida, el treball desenvolupat per la nostra consultora s'ha basat en respondre els següents reptes: 

  1. Impuls de la competitivitat del sector comercial de la zona turística de Maó.
  2. Millora en la digitalització i l'ús de noves tecnologies al sector comercial de la ciutat. 
  3. Millora en la transició cap a la sostenibilitat i l'eficiència energètica del comerç. 
  4. Desenvolupament d'accions per a la millora de l'espai comercial urbà.
  5. Impuls del trinomi comerç-turisme-art.

Amb aquesta nova actuació, el nostre equip de consultoria segueix treballant en el desenvolupament de projectes orientats a la millora competitiva de les ciutats per mitjà del seu enfortiment a partir de les singularitats i característique que els hi són pròpies.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
+34 605 55 06 21
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.