Skip to main content

Figueres impulsa un projecte Next Generation per als seus mercats

10 Mai 2023
Ajuntament de Figueres

L'Ajuntament de Figueres ens ha encarregat la realització d'un projecte d'impuls del comerç del municipi a través dels fons NEXT GENERATION

Aquest projecte, emmarcat dins dels programes de finançament que fan referència a la línia d'ajut per a mercats urbans sostenibles, representa una oportunitat estratègica per continuar treballant en l’impuls dels seus mercats, veritables motors econòmics, socials i turístics del municipi. 

Així, el nostre equip de treball ha estructurat el projecte en els següents àmbits de treball:

  • Reconeixement i anàlisi dels mercats de Figueres i del context urbà on s'hi desenvolupen. Tot partint de reconèixer l'estat i dinamisme de cadascun d'aquests mercats, analitzant els seus punts forts i els punts de millora. 
  • Construcció del relat comercial de la zona comercial urbana de la ciutat. Un dels elements més importants en la definició d'un projecte alienat amb els requisits de les convocatòries Next Generation és la necessitat de tenir ben definit el relat i construir un seguit d'actuacions orientades a enfortir aquest. 
  • Redacció final. Amb les fases anteriors realitzades, la part final del projecte es centra en la realització del document que requereix la convocatòria, tot incloent els objectius generals i específics i les actuacions que fan possible l'assoliment dels mateixos.

Amb aquesta nova actuació, el nostre equip de consultoria segueix treballant en el desenvolupament de projectes orientats a la millora competitiva de les ciutats i els seus formats comercials per mitjà del seu enfortiment, l’impuls de la sostenibilitat i la transformació digital.