Skip to main content

Jornades sobre comerç i espai urbà a Sant Llorenç des Cardessar

18 Octubre 2021
Ajuntament de Sant Llorenç des Cardessar

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca) ens ha encarregat la realització d’unes jornades sobre els reptes del municipi en el món del comerç.

El dia 19 de novembre organitzarem unes jornades que tindran com a objectiu la posada en valor de tot un seguit de conceptes i estratègies vinculades a la dinamització del comerç, l’espai comercial urbà i la ciutadania.

En aquesta sessió matinal es durà a terme un conjunt de conferències a càrrec de professionals del sector i la organització d’un seguit de taules rodones en les quals es debatrà quins han de ser els reptes perquè el comerç s’acabi traduint en un dels sectors productius més importants de qualsevol municipi.

La primera de les intervencions anirà a càrrec del nostre director, el Sr. Oriol Cesena, qui s’encarregarà de presentar els principals reptes amb els quals qualsevol municipi ha de fonamentar el seus pilars estratègics i operatius. Aquesta primera ponència es complementarà amb la presència del Sr. Josep Xurigué, cap de dinamització comercial de Barcelona Comerç, qui exposarà mesures vinculades a la importància del comerç en les estratègies més importants dels municipis.

La jornada comptarà amb la presència de representants de les associacions de comerciants de Sant Boi de Llobregat i Granollers, experts en el món del comerç.

L’acte també gaudirà amb l’assistència de la cap de Comerç del Govern Català així com del Director General de Comerç de les Illes Balears.

Amb aquesta nova trobada el nostre equip segueix treballant en l’impuls de jornades per promoure el coneixement i el debat en el món del comerç urbà