Skip to main content

Jornada sobre les AMIC a Mallorca

25 abril 2023
Govern Balear

La Direcció General de Comerç del Govern Balear ha impulsat, recentment, la creació d’una nova llei de col·laboració público privada per tal d’enfortir el model comercial de les illes. Es tracta d’una llei, a semblança de la llei catalana de les APEU,  que pretén enfortir el model comercial de proximitat.

Ha estat, precisament, en aquest marc, que el propi Govern Balear, ens ha encarregat organització d’una jornada que tracti sobre la importància d’implementar aquest model a les illes.

Així, la jornada, a celebrar durant el mes de maig de 2023 pretén assolir elss egüents objectius:

  • En primer lloc, la jornada comptarà amb una primera ponència sobre els models col·laboratius en el comerç. De la mà del nostre director, es donaran a conèixer les principals característiques de la llei catalana, algunes de les iniciatives que s’estan portant a terme així com de l'exposició de casos pràctics internacionals.
  • Una segona part de la jornada servirà perquè municipis catalans com Berga i Sant Boi de llobregat puguin exposar el seu projecte, les diferents fases realitzades així com les inquietuds i reptes plantejats.
  • En darrer lloc, la jornada també servirà per establir un marc de diàleg entre patronals balears i les pròpies entitats catalanes amb una mirada posada en el futur del comerç de proximitat.

Amb aquesta acció la nostra consultora segueix treballant en l'organització de jornades de difusió del coneixement i actualització del sector comercial