Conceptualització de l'espai digital de promoció del comerç de proximitat a Mataró

28 Juny 2021
Diputació de Barcelona i Ajuntament de Mataró

L’Ajuntament de Mataró i l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona han encarregat el disseny d’un projecte que pretén definir un espai per a l’impuls digital del comerç de proximitat i com aquest pot evolucionar cap a un concepte de proximitat amb l’ús de la tecnologia digital.

De la mà de l’empresa tecnològica Beabloo participarem en el disseny d’un innovador i pioner projecte a Catalunya que pretén actuar com a espai d’exposició, interpretació i de transferència de coneixement digital dirigit als comerços de proximitat de la capital del Maresme.

En un inici, aquesta iniciativa està pensada per a que qualsevol negoci de la ciutat de Mataró i altres municipis de la geografia catalana puguin disposar d’un espai físic que serveixi per a la interpretació i coneixença del món digital.

Tot i que la conceptualització del projecte encara no ha començat, es preveu que aquest espai serveixi com a referent català per a la interpretació i l’enfortiment del sector del comerç. La idea és que aquesta tasca estigui definida abans d’acabar l’any i que pugui ser posada en marxa durant el curs del 2022.

Amb aquest nou procés, el nostre equip segueix treballant en l’impuls de projectes de dinamització el comerç de proximitat en el que la tecnologia i la transformació digital hi tenen un paper molt destacat. En aquest sentit, seguirem col·laborant amb Beabloo, empresa especialitzada en l’aplicació de la tecnologia en el sector retail, entre d’altres aspectes.

Focalizza és una consultoria especialitzada en la promoció i dinamització del comerç urbà, el màrqueting i l’assessorament comercial

ADREÇA

Carrer de Pareto, 29
08902 L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
TELÈFON: +34 934 32 58 10
MAIL: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.