Ada Pulido
A LES XARXES SOCIALS

Ada Pulido

Diplomada en Ciències Empresarials i especialitzada en l’àmbit de la gestió comercial i el màrqueting. Es troba orientada al màrqueting de proximitat, mitjançant la realització de tasques d’acompanyament i desenvolupament d’accions comercials en l’àmbit del comerç urbà, a on ha realitzat una intensa activitat en la implementació d’accions de millora de la comercialització i la imatge d’aquest tipus de negoci, i en sectors tan diversos com l’equipament de la persona, complements, farmàcia, alimentació, i un llarg etcètera.

 

Crec fermament que tots els projectes tenen la seva pròpia llum, només és necessari un bon enfoc per a que brillin al màxim. I la premissa que em mou és sempre és:“L’acció més petita val més que la intenció més gran.

 

  • Docent universitària en el camp del màrqueting i la comercialització a la Universitat de Girona i la Universitat Abat Oliba.
  • Realitza, també, una intensa activitat formativa dins l’empresa, amb la realització de seminaris per a emprenedoria i comerç local.
  • Al llarg de la seva trajectòria professional  ha participat en projectes d’elevada projecció, entre els que destaquen la direcció de màrqueting de la cooperativa Llet Nostra durant més de 7 anys.