Criteris per a l’avaluació de bones pràctiques en comerç

El manual Criteris per a l’avaluació de bones pràctiques en comerç és un llibre publicat per la Diputació de Barcelona i la Fundació Pi i Sunyer, que tracta les eines per l’avaluació de bones pràctiques en comerç, fires i mercats.

El llibre s’ha editat dins de la col·lecció “Banc de Bones pràctiques” i està dirigit a professionals i gestors que treballen en l’impuls, la dinamització i la gestió del mercats, fires i eixos comercials.

El llibre es planteja com la intervenció dels governs locals en l’àmbit comercial durant els darrers 30 anys ha viscut una evolució important. Aquesta intervenció ha passat d’una mínima ordenació de les places i dels mercats, a la recerca de la consolidació de les trames comercials urbanes com a elements de cohesió econòmica i social dels municipis.

El llibre Criteris per a l’avaluació de bones pràctiques en comerç, aborda els següent continguts:

  1. Els governs locals catalans i les polítiques públiques de comerç.
  2. Tendències i noves formes d’entendre el comerç.
  3. Criteris comuns per definir les bones pràctiques en comerç.
  4. Criteris específics per definir les bones pràctiques en comerç.

El manual Criteris per a l’avaluació de bones pràctiques en comerç és una obra de Oriol Cesena Mèlich i Carles Saavedra Franch.

Oriol Cesena, director de Focalizza ésllicenciat en administració i direcció d’empreses (ADE) i expert en màrqueting.Compagina la tasca de director de la consultora amb la docència a diferents universitats nacionals i internacionals. És autor de diferents llibres en l’àmbit del màrqueting i la promoció del comerç urbà.