Tour de mercats amb l’Ajuntament d’Eivissa

tour de mercats

Més fotos:

El passat mes de juny vàrem organitzar un retail tour a Mercats de la geografia catalana. Per encàrrec de l’Ajuntament d’Eivissa vàrem portar a terme tot un seguit de visites a Mercats catalans.

La realització d’aquesta jornada de treball va tenir diferents objectius:

  • En primer lloc, poder visitar diferents mercats que han sofert remodelacions parcials o integrals en els darrers anys.
  • Conèixer, de primera mà, els principals aspectes que cal tenir en compte quan es remodela un mercat municipal.
  • Conèixer possibles models de gestió dels mercats municipals una vegada realitzada una remodelació integral.
  • Conèixer com els mateixos paradistes del mercat han visualitzat el procés de reforma realitzada.

Pel que fa a les experiències comercials que vam visitar, van ser les següents:

  • Mercat Municipal de la plaça de Cuba a Mataró. En aquest mercat vàrem poder debatre amb l’equip polític i tècnic del municipi. A la sessió també hi van participar operadors del mercat.
  • Mercat Municipal de Sants a Barcelona. En aquest mercat hi vam dinar i vàrem conèixer la infraestructura actual.
  • Mercat Municipal de Sant Boi. Vàrem visitar el mercat de la Muntanyeta. En la visita també vàrem poder parlar amb l’equip polític i tècnic de l’ajuntament.

Amb aquesta jornada de treball, el nostre equip, seguim apostant per la formació vivencial. Entenem que aquest tipus de formació ajuda a millorar l’experiència i vivència dels assistents. Al mateix temps, creiem que és una de les bases més pràctiques per conèixer els aspectes més importants d’una remodelació d’un mercat.

La sessió va ser coordinada per l’Oriol Cesena. El nostre director es va encarregar de coordinar i impartir la sessió en totes les seves etapes. Cal agrair la predisposició dels diferents municipis. També cal fer un agraïment especial a l’ajuntament d’Eivissa per haver confiat en els nostres serveis.

TÍTOL:
Tour de mercats amb l'Ajuntament d'Eivissa

COBERTURA GEOGRÀFICA:
Illa d'Eivissa

CLIENT:
Ajuntament d' Eivissa

DATA:
Juny 2017

Vull rebre més informació